De Gaffel 28, DRACHTEN

Omschrijving

Bedrijfsruimte gelegen op industrieterrein de Haven te Drachten.

De bedrijfsruimte van ca. 617 m2 is geheel geïsoleerd en voorzien van een elektrische overheaddeur en verlichtingsarmaturen. Een deel van de hal is voorzien van een verdiepingsvloer met een totaal oppervlakte van ca. 150 m2.

Aan een vierbaans-uitvalsweg - directe verbinding tussen de A7 en de N31 - ligt het bedrijventerrein De Haven. Op Industrieterrein De Haven, één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland, zijn veel verschillende soorten bedrijven gevestigd. In Friesland is De Haven het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV (voor klasse Va-schepen is provinciale ontheffing nodig). Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven. Het totale oppervlak van "De Haven" bedraagt 236 ha.

Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).

De Haven is bereikbaar voor schepen tot 1350 ton. Er is een nieuwe insteekhaven gerealiseerd met ca. 10 hectare 'nat' bedrijventerrein.

Bestemming:
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2.
Gebiedsaanduiding geluidzone - industrie (art. 16.2)

Vraagprijs: 220.000,-- k.k.

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
De Gaffel 28
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Drachten
Straatnaam
De Gaffel
Huisnummer
28
Postcode
9206AW
Koop prijs
€220.000,- kosten koper
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1986
Bedrijfsruimte oppervlakte
617 m2
In units vanaf
617
Bedrijfshal vrije overspanning
15
Terrein oppervlakte
220 m2

Locatie

Plattegrond

Download brochure