De Giek 16, DRACHTEN

Omschrijving

Royaal vrijstaand bedrijfspand met hoogwaardig afgewerkte kantoren gelegen op het industrieterrein "De Haven".

Het object op begane grond is voorzien van een bedrijfshal met werkplaats, magazijn, werkruimte en een stallingsruimte van totaal ca. 1468 m2. Op de begane grond zijn een receptie, 3 spreekkamers, archiefruimte, kantoorruimte, toiletgroepen en een kantine aanwezigen, totaaloppervlakte ca. 348 m2.

Tevens beschikt het object over een 1e verdieping van ca 447 m2 met kantoortuin/kantoorvertrekken, pantry, toiletgroepen, en meerdere archiefruimtes.

Het buitenterrein van ca. 2984 m2 is geheel verhard en omheind, op het achterterrein bevindt zich tevens een overkapping ten behoeve van stalling. De overkapping biedt tenminste ruimte aan 12 aanhangers.

Aan een vierbaans-uitvalsweg - directe verbinding tussen de A7 en de N31 - ligt het bedrijventerrein De Haven. Op Industrieterrein De Haven, één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland, zijn veel verschillende soorten bedrijven gevestigd. In Friesland is De Haven het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV (voor klasse Va-schepen is provinciale ontheffing nodig). Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven. Het totale oppervlak van "De Haven" bedraagt 236 ha.

Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Frimach, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).

De Haven is bereikbaar voor schepen tot 1350 ton. Er is een nieuwe insteekhaven gerealiseerd met ca. 10 hectare 'nat' bedrijventerrein.

Bestemming:
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2.

Huurprijs: € 60.000,-- per jaar excl. btw
Vraagprijs: € 675.000,- k.k.

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij Vof
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
De Giek 16
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Drachten
Straatnaam
De Giek
Huisnummer
16
Postcode
9206AT
Koop prijs
€675.000,- kosten koper
Huur prijs
€60.000,- per jaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1989
Bedrijfsruimte oppervlakte
1468 m2
In units vanaf
1468
Kantoorruimte oppervlakte
795 m2
Aantal verdiepingen
2
Terrein oppervlakte
2984 m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren, Te openen ramen

Locatie

Plattegrond

Download brochure