De Warren 2, 2A, DRACHTEN

Omschrijving

GEZIEN DE VELE BELANGSTELLING VOOR DIT OBJECT, IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN!!!

Restaurant met bedrijfswoning te koop!

Op een unieke locatie, nabij het centrum van Drachten gelegen restaurant met bedrijfswoning. Het prachtige geheel stamt oorspronkelijk uit ca. 1900, de sfeer en allure uit die tijd is nog steeds zichtbaar aanwezig.

Het restaurant is gelegen aan een levendige doorgaande weg, welke in verbinding staat met o.a. het winkelcentrum van Drachten. Het geheel is gelegen op een royale kavel van ca. 2499 m² eigen grond. Het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid danwel uitbreidingsmogelijkheden.

Sinds 2016 is het pand in gebruik als 'Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval'.

Indeling restaurant:
Het restaurantgedeelte bestaat uit een entree met toiletgroepen, een bar en een professionele keuken. Het restaurantgedeelte beschikt over ca. 398 m² oppervlak op de begane grond, en ca. 25 m² op de verdieping. Naast het restaurant is er ook een ruim opgezet en zonnig terras aan de zijkant van het object.

Bedrijfswoning:
De aangrenzende bedrijfswoning bestaat uit een hal met entree, woonkamer met open keuken, bijkeuken, toilet, badkamer en een werkkamer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd. Rondom de woning is een ruime tuin gelegen. Vanuit de bijkeuken is het restaurantgedeelte te bereiken. De woning heeft een totaaloppervlak van ca. 140 m².

Er zit momenteel een horecabestemming op het pand, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een luxe woonboerderij, hotel, Bed & Breakfast, Kangoeroewoning of zorgboerderij. Als gebruiker dient u zelf navraag te doen naar de mogelijkheden bij de gemeente.

Ligging:
Gunstig gelegen op de hoek van de Warren met de Burgemeester Wuiteweg, één van de hoofdwegen die leiden naar het winkelcentrum van Drachten. Er zijn tal van voorzieningen in de nabije omgeving. Uitvalswegen naar Heerenveen, Groningen en Leeuwarden zijn binnen enkele ogenblikken te bereiken.

Bestemming:
Enkelbestemming Horeca - 2.

Vraagprijs € 700.000,- k.k.
Inventaris ter overname

Bezichtigen en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
De Warren 2, 2A
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Wijk 00 Drachten
Straatnaam
De Warren
Huisnummer
2
Postcode
9203HT
Koop prijs
€700.000,- kosten koper
Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
horeca
Bouwjaar
1900

Locatie

Plattegrond

Begane grond
Verdieping
Download brochure