Het Zuid 39-39A, DRACHTEN

Omschrijving

Alleen wonen of wonen en werken combineren op deze mooie landelijke locatie? Landelijk gelegen maar toch heel dicht bij de voorzieningen en het centrum van Drachten. De woonboerderij leent zich bij uitstek voor een combinatie van wonen en werken, maar ook hobbymatig gebruik van de schuren is uiteraard mogelijk.

De sfeervolle woonboerderij met winkelruimte/showroom is gelegen op Het Zuid 39-39A te Drachten. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 3.000 m² en heeft de bestemming "detailhandel-2" voor volumineuze detailhandel met bedrijfswoning. In overleg met de gemeente Smallingerland kan de bestemming gewijzigd worden in wonen.

Het woongedeelte is aan de voorzijde van de boerderij gesitueerd.

Indeling woning
Begane grond: voorentree, gang met toegang tot woonkamer, slaap-/werkkamer en de ruime woonkeuken. Vanuit de woonkeuken is een gang met toilet, badkamer en bijkeuken. Via deze gang is tevens de bedrijfsruimte te bereiken.
Verdieping: overloop en 4 slaapkamers, waarvan 3 met dakkapel.
Zolderverdieping: ruime zolderberging

In de boerderij, achter de woning, is een winkel/showroom met eigen entree, deze bedrijfsruimte heeft op de begane grond een oppervlak van ca. 390 m² met betonvloeren en een sectionaaldeur in de achtergevel. Via een brede bordestrap is de verdieping van circa 370 m² bereikbaar.

Het Zuid 39A is een vrijstaande bedrijfsruimte van circa 250 m², direct achter de boerderij gelegen. Deze loods is voorzien van een betonvloer en beschikt over o.a. meerdere openslaande deuren, een kantoor, opslagruimte, keuken/kantine en toilet, tevens is er nog een fietsenschuur aanwezig.

Naast de oprit naar de boerderij is volop parkeerruimte aanwezig en rondom de vrijstaande loods is het terrein met klinkers bestraat. Aan de zuidzijde en de voorzijde (westen) is de tuin gesitueerd met heerlijke plekjes om vrij te zitten.

Kenmerken:
- Bouwjaar boerderij omstreeks 1900;
- Woonoppervlakte: 193 m²
- Overige inpandige ruime: 811 m²
- Vrijstaande schuur 250 m²
- Inhoud boerderij circa 3.100 m³
- Perceeloppervlakte circa 3.000 m²

Omgeving:
Niet alleen het centrum van Drachten is in nog geen 5 minuten te bereiken, maar deze fraaie woonplek is ook gesitueerd in de nabijheid van de bossen van Beetsterzwaag met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Bent u een golfliefhebber? De Golf en Countryclub Lauswolt met de bekende 18-holes baan is in enkele minuten te bereiken. Uitvalswegen, zoals de A7 (Groningen - Amsterdam) en de N31 naar Leeuwarden zijn tevens goed bereikbaar.

Bestemming:
De voor 'Detailhandel - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. volumineuze detailhandel;
b. het bedrijfswonen,

Vraagprijs € 750.000,-- k.k.

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Het Zuid 39-39A
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Wijk 00 Drachten
Straatnaam
Het Zuid
Huisnummer
39
Postcode
9203TB
Koop prijs
€750.000,- kosten koper
Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1900

Locatie

Plattegrond

Begane grond
Verdieping
Zolder
kelder
Bedrijfsruimte
Schuur
Berging
Download brochure