Kelvinlaan 5, DRACHTEN

Omschrijving

Bedrijfshal met hoogwaardig afgewerkte kantoren gelegen op het representatieve bedrijventerrein Azeven.

De bedrijfsruimte van ca. 1927 m² is voorzien van lichtstraten en heeft een overhead-deur aan de voorzijde van 400 x 420 cm. De bedrijfsruimte beschikt aan de zijkant over een overdekt loading dock met een overheaddeur van 310 x 310 cm.

De kantoren met een totaal oppervlakte van ca. 129 m² op de begane grond zijn ingedeeld in diverse kantoorvertrekken, ruime entree/ontvangsthal, pantry en toiletgroepen. Tevens is er op de begane grond een uitbreiding van de kantoren gerealiseerd van ca. 30 m² in gebruik als kantine en een los kantoorvertrek. De eerste verdieping van totaal ca. 129 m² in opgedeeld in ca. 55 m² magazijn en 74 m² kantoor en technische ruimte.
De kantoren zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco, stroom en datavoorzieningen.

Het object beschikt over ca. 1430 m² buitenterrein.
Uitbreiding met ca, 2000 m² (verhard) terrein is mogelijk aan de achterzijde van het object.

Ten noordoosten en ten zuidwesten van het klaverblad A7-N31 ligt het nieuwe representatieve Bedrijvenpark Drachten Azeven. Het terrein wordt beheerd en geëxploiteerd door de Exploitatiemaatschappij Bedrijvenpark Drachten Azeven; een samenwerkingsverband tussen Smallingerland en Opsterland.
Op dit moderne bedrijventerrein -ook wel bedrijvenpark genoemd- aan de rijksweg A7, is ruimte voor diverse bedrijven variërend van kennisintensieve bedrijvigheid en R&D tot productiebedrijven en warehousing. Azeven Noord is aantrekkelijk voor logistieke bedrijven vanwege de centrale ligging in Noord-Nederland en de aanwezige infrastructuur. Het terrein kenmerkt zich door de ruim opgezette structuur met veel groen en waterpartijen en de hogere architectonische eisen die gesteld worden aan panden op zichtlocaties. Verder heeft het terrein een hoog veiligheidsniveau en draagt het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B).

Bestemming:
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijfsactiviteiten, die zijn genoemd onder de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2 en 4.1, ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.1.

Huurprijs: € 8.750,-- per maand excl. btw
De huurprijs is gebaseerd op het gehele object met 1430 m² buitenterrein, zijnde het gehele kadastrale perceel. Het genoemde extra terrein van 2.000 m² aan de achterzijde is optioneel en nog niet meegenomen in de huurprijs.

Informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Kelvinlaan 5
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Wijk 01 Overig Smallingerland
Straatnaam
Kelvinlaan
Huisnummer
5
Postcode
9207JB
Huur prijs
€8.750,- per maand
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2012
Bedrijfsruimte oppervlakte
1982 m2
Bedrijfshal vrije hoogte
662
Kantoorruimte oppervlakte
233 m2
Aantal verdiepingen
2
Terrein oppervlakte
3430 m2
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Lichtstraten, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Locatie

Plattegrond

Begane grond
Verdieping
Download document