Loswal 18A, DRACHTEN

Omschrijving

Keurige bedrijfsruimte gelegen op industrieterrein de Haven te Drachten.

De ruimte heeft een oppervlakte van totaal ca. 400 m² en is voorzien van een showroom, kantoorvertrekken, kantine met pantry en toilet, bedrijfsruimte tbv laden en lossen met een overheaddeur van ca. 370 x 425 cm, airco, systeemplafond met led-verlichtingsarmaturen in de showroom, en gasheaters.

Aan een vierbaans-uitvalsweg - directe verbinding tussen de A7 en de N31 - ligt het bedrijventerrein De Haven. Op Industrieterrein De Haven, één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland, zijn veel verschillende soorten bedrijven gevestigd. In Friesland is De Haven het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV (voor klasse Va-schepen is provinciale ontheffing nodig). Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven. Het totale oppervlak van "De Haven" bedraagt 236 ha.

Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).

De Haven is bereikbaar voor schepen tot 1350 ton. Er is een nieuwe insteekhaven gerealiseerd met ca. 10 hectare 'nat' bedrijventerrein.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2

Huurprijs: € 1.500,-- per maand excl. btw

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij BV
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Loswal 18A
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Drachten
Straatnaam
Loswal
Huisnummer
18
Postcode
9206AH
Huur prijs
€1.500,- per maand
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997
Bedrijfsruimte oppervlakte
400 m2
In units vanaf
400
Bedrijfshal vrije hoogte
660
Bedrijfshal vrije overspanning
20

Locatie

Plattegrond

Plattegrond
Download brochure