Loswal 26, DRACHTEN

Omschrijving

Op zichtlocatie gelegen bedrijfsruimte aan één van de hoofdaders op industrieterrein de Haven te Drachten.

De ruimte heeft een oppervlakte van totaal ca. 470 m² en is voorzien van een overhead deur van ca. 3,70 x 4,25 m. Op dit moment is het object nog ingericht als showroom met magazijnfunctie en voorzien van een verdiepingsvloer. Desgewenst kan deze verwijderd worden.

Aan een vierbaans-uitvalsweg - directe verbinding tussen de A7 en de N31 - ligt het bedrijventerrein De Haven. Op Industrieterrein De Haven, één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland, zijn veel verschillende soorten bedrijven gevestigd. In Friesland is De Haven het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV (voor klasse Va-schepen is provinciale ontheffing nodig). Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven. Het totale oppervlak van "De Haven" bedraagt 236 ha.

Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).

De Haven is bereikbaar voor schepen tot 1350 ton. Er is een nieuwe insteekhaven gerealiseerd met ca. 10 hectare 'nat' bedrijventerrein.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2

Huurprijs: € 29.500,-- per jaar excl. btw

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Loswal 26
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Drachten
Straatnaam
Loswal
Huisnummer
26
Postcode
9206AH
Huur prijs
€29.500,- per jaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997
Bedrijfsruimte oppervlakte
470 m2
In units vanaf
470
Bedrijfshal vrije hoogte
660
Bedrijfshal vrije overspanning
15

Locatie

Plattegrond

Download brochure