Ottolaan 12-2, DRACHTEN

Omschrijving

TE HUUR!!!

In 2018 gerealiseerde bedrijfsunit op bedrijventerrein Azeven van ca. 125 m². De unit is voorzien van een overhead deur (4x4 m) en een loopdeur met raampartij. De unit is voorzien van water en stroom. De hoogte in het pand bedraagt ca. 7,3 meter.

De bedrijfsunits liggen zeer centraal aan de N31 naar Leeuwarden. Tevens is de Azeven op zeer korte afstand te bereiken richting Heerenveen, Joure en Groningen.

Ten noordoosten en ten zuidwesten van het klaverblad A7-N31 ligt het nieuwe representatieve Bedrijvenpark Drachten Azeven. Het terrein wordt beheerd en geëxploiteerd door de Exploitatiemaatschappij Bedrijvenpark Drachten Azeven.

Op dit moderne bedrijventerrein -ook wel bedrijvenpark genoemd- aan de rijksweg A7, is ruimte voor diverse bedrijven variërend van kennisintensieve bedrijvigheid en R&D tot productiebedrijven en warehousing. Azeven Noord is aantrekkelijk voor logistieke bedrijven vanwege de centrale ligging in Noord-Nederland en de aanwezige infrastructuur. Het terrein kenmerkt zich door de ruim opgezette structuur met veel groen en waterpartijen en de hogere architectonische eisen die gesteld worden aan panden op zichtlocaties. Verder heeft het terrein een hoog veiligheidsniveau en draagt het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B).

Bestemming:
Functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf - bedrijf vanaf categorie 2 tot en met categorie 4.2
bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs: € 675,-- per maand excl. btw

Informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Ottolaan 12-2
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Straatnaam
Ottolaan
Huisnummer
12
Postcode
9207JR
Huur prijs
€675,- per maand
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2018
Bedrijfsruimte oppervlakte
125 m2
In units vanaf
125
Bedrijfshal vrije hoogte
730

Locatie

Plattegrond

Download document