Roggemole 53-16, LEMMER

Omschrijving

De bouw is gestart!
Nieuwbouw bedrijfsunit van ca. 143 m² op bedrijventerrein "Lemsterpark" te Lemmer.
Deze unit is gesitueerd in het midden, aan de voorzijde (zichtlocatie) van het geheel.

Op het het bedrijventerrein 'Lemsterpark realiseert Beumer Vastgoed L. Park B.V. 17 bedrijfsunits.

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben diverse stramienmaten en zijn ca. 7,50 meter hoog, voorzien van een eigen loopdeur, een elektrisch bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer. De units worden casco opgeleverd.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gebouwd op een ruime kavel. Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte.
Er worden voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. De unit heeft 1 eigen parkeerplaats.

Beknopte technische gegevens:
- Vloerbelasting maximaal 1.500 kg/m²
- Gevel geïsoleerde sandwichpanelen RC-waarde 4,5 m² K/W
- Gevelhoogte 7,80 m.
- Binnenwanden betonplint van 1 meter hoog met daarop celbeton elementen
- Kunststof buitenkozijnen, voorzien van veiligheidsbeslag
- Isolerende beglazing
- Separate loopdeur naast overheaddeur
- Verdiepingsvloer optioneel
- Samenvoeging units mogelijk
- Diverse opties

De volgende posten zijn in de verkoopprijs opgenomen:
- Grondkosten
- Notariskosten overdracht
- Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten
- Honorarium architect
- Sonderingskosten
- Bouwkosten unit
- CAR verzekering tot de oplevering

De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom:
- Aansluitkosten water en elektra
- Kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de bouw van het object
- Binnenschilderwerk
- BTW
- Eventueel meer/minderwerk

Nutsvoorzieningen
kosten aansluitingen indicatief:
- aansluiting waterleiding € 825 ,- excl. btw
- aansluiting elektra (3x25A) € 735,- excl. btw

De verkoper faciliteert in de aanleg van de nutsvoorzieningen, facturatie zal rechtstreeks geschieden tussen aannemer en koper. De kosten voor de aansluiting op de nutsvoorziening zijn indicatief en is afhankelijk van de regio. De invoerende nutsbedrijven brengen deze kosten achteraf in rekening. De algemene kosten voor de aansluiting op nutsvoorziening is € 280,- excl. btw.

Technische informatie:
- Grondwerk/Fundering
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.
- Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur.
- Bedrijfsvloer
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloer- belasting van 1500 kg/m². De eventuele houten verdiepingsvloeren van de units welke zijn afgewerkt met een houten beplating, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m². De begane grondvloer bij deze units heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1000 kg/m².
- Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' met een hoge isolatiewaarde als gebruikelijk, in kleur RAL 7035. De panelen hebben een RC-waarde van 4,5 m²K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer. Kleurstelling kan eventueel afwijken met de impressies.
- Binnenwanden
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in robuuste betonplinten van ca. 1 meter hoog, met daarop gasbeton elementen welke de units een degelijk en duurzaam uiterlijk geven.
- Buitenkozijnen en deuren
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden geïsoleerd uitgevoerd. Deze deuren zijn elektrisch bedienbaar. De overheaddeuren hebben een breedte van 3,5 meter en zijn 3,60 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overhead deur.
- Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en een hoge isolatiewaarde ( RC- waarde 6 m²K/W) voor een comfortabel binnenklimaat tijdens zowel zomers als winters. De daken worden afgewerkt met een PVC dakbedekking of gelijkwaardig product. De mogelijkheid bestaat om hier zonnepanelen op te plaatsen.
- Lichtstraten
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een lichtstraat.
- Reclame uitingen
Reclame uitingen kunnen door de koper zelf worden aangebracht op de daarvoor aangegeven oppervlakken. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen.
- Vloerafwerking
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.
- Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. de nutsbedrijven; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.
- Riolering
De riolering wordt uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool één en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan buitenlangs de gevel. De positie zoals op tekening aangegeven.
- Sanitair/waterafvoer
De bedrijfsunits worden standaard voorzien van een toiletafvoer en pantry, met een aansluiting op het gemeentelijk riool.
- Wateraansluiting
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een wateraansluiting
- Elektra
De bedrijfsunits voorzien van een meterkastverdeler met fundatieaarding, buitenlamp en aansluiting t.b.v. de overheaddeur (excl. nutsaanvragen en voorzieningen).
- Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangegeven) door het aanbrengen van een bestrating stelton platen en betonnen klinkers (aangebracht op een laag puingranulaat).
- Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden.

Ligging:
Met een ligging pal aan de A6 is de bereikbaarheid vanuit Lemmer, Joure, Emmeloord en Heerenveen uitstekend. De infrastructuur op het bedrijventerrein is eveneens uitmuntend. Vanaf de snelweg is het terrein makkelijk bereikbaar; u hoeft niet door het dorp of centrum met de nodige verkeersopsoppingen. Zelfs aan het begin en einde van de werkdag is er een prima doorloop en zit u snel weer op de snelweg.

Bestemming:
Bedrijven tot en met categorie 3.2.
De bouwvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:
- Lichte industriefunctie (hier vinden activiteiten plaats waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).

Koopprijs: € 158.000,-- v.o.n. excl. btw.

Informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business

Kenmerken

Objectnaam
Roggemole 53-16
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
LEMMER
Gebied
Wijk 23 Lemmer
Straatnaam
Roggemole
Huisnummer
53
Postcode
8531WB
Koop prijs
€158.000,- kosten koper
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2022
Bedrijfsruimte oppervlakte
143 m2
In units vanaf
143
Bedrijfshal vrije hoogte
660
Bedrijfshal vrije overspanning
7
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Locatie

Plattegrond

Plattegrond
Plattegrond
Download brochure