Noordkade 57, DRACHTEN

Omschrijving

Een prachtige kans, dit goedlopende en compleet nieuwgebouwde Friethuys.

Aan de drukke horecastraat de Noordkade te Drachten wordt aangeboden, het in 2018 compleet nieuw gebouwde Friethuys. Dit goedlopende bedrijf heeft in 4 jaar tijd een vaste gastenkring, mooie omzetten en goede recensies opgebouwd. Het Friethuys beschikt over een enthousiast team en is 6 dagen per week geopend.

Het Friethuys is begonnen als cafetaria maar uitgegroeid door het enthousiasme van de ondernemer, naar een laagdrempelig eetcafé. Beide functies zijn mogelijk in dit mooie bedrijf.

Op zoek naar een instapklare zaak zonder verbouwingen en investeringen? Het Friethuys beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze sfeervolle zaak te exploiteren. Alle apparatuur is goed onderhouden en ziet er keurig uit. Er is niet bespaard op de inrichting. Met een ruime inloop koel en vriescel, hoogwaardige spoelkeuken, een 3 tal taps uit de wand, de witte Perfecta frituuroven, een Ubert rotisserie kippengrill en de luxe Taylor ijsmachine is de zaak van alle gemakken voorzien. Opties tot financiering bespreekbaar.

Het eetcafé biedt plaats aan 52 gasten en op het terras aan de voorzijde geeft plek voor 60 gasten. Het terras is gunstig gelegen en in de zomer is deze plek autovrij. Het terras is in 2021 compleet vernieuwd. Deze locatie is een geweldige plek op het drukste punt van de Kade en bevindt zich tussen alle populaire zaken.

In tijden van sluiting (corona) heeft Het Friethuys haar omzetten weten te behalen door bezorging en afhaal. Deze lag toen boven de € 550.000,= per (corona) jaar. Hierdoor is deze zaak rendabel met en zonder restaurant functie.

Ligging:
Drachten is de hoofdstad is van de gemeente Smallingerland met ca 45.000 inwoners.
Het Friethuys is centraal gelegen te midden van de vele uitgaans- en horecagelegenheden van 'de Kaden'.
Op de Noord- en Zuidkade zijn diverse gezellige cafe's, discotheken en restaurants maar ook winkels en bakkerijen gevestigd. In 2021 zijn de terrassen van de horecagelegenheden vergroot en zomers is een deel van de Noord- en Zuidkade autovrij.

Bestemming:
Horecabedrijven tot en met categorie 3.

Huurprijs: € 1.950,- per maand, excl. btw.
Overname goodwill en inventaris Friethuys op aanvraag.

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Noordkade 57
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Drachten
Straatnaam
Noordkade
Huisnummer
57
Postcode
9203CE
Huur prijs
€1.950,- per maand
Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
horeca
Bouwjaar
1978

Locatie

Plattegrond

Plattegrond
Download brochure