Sectoren

Ondernemer

U als ondernemer komt op veel gebieden in aanraking met vastgoed. Heeft u als ondernemer vragen dan helpen wij u graag. Verstandig is om uw zoekopdracht kenbaar te maken!

Wij gaan vertrouwelijk met de verstrekte informatie om en kunnen zo meedenken en zoeken. Wij weten vaak meer dan er op de welbekende internetsites staat en door een zoekopdracht kenbaar te maken bent u vaak als eerste op de hoogte van mogelijke ontwikkelingen die aansluiten op uw zoekopdracht.

Meer informatie

Ontwikkelaar

Heeft u een visie, een idee, een droom, of inspiratie en wilt u weten of het kans van slagen heeft?

Maak gebruik van onze kennis van de provincie!

Meer informatie

Bank

Er doen zich situaties voor wanneer u als bank het heft moet overnemen over een bepaald onroerend goed en uw interne en/of externe klanten moet adviseren over de mogelijkheden van onroerend goed. Een goed onderbouwd op maat gemaakt advies helpt u bij het inventariseren van de mogelijkheden.

Onze lokale kennis, het uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring helpen u bij het behalen van het gewenste resultaat!

Publieke sector

Wij helpen u met het bepalen van de vastgoed- strategie, waardering of het matchen met private investeerders.

Vastgoedeigenaar

Wilt u weten wat de waarde en de mogelijkheden zijn met betrekking tot verhuur of verkoop van uw pand?

Hoe bepaalt u de juiste prijs en wat is het effect op de prijs als u vastgoed te hoog of te laag in de markt zet. Hoe weet u of u de juiste koper hebt gevonden?

Meer informatie

Belegger

Voor onze relaties zijn wij altijd op zoek naar vastgoed beleggingen in de breedste zin van het woord.

Dijkstra “beleggingen” houdt zich bezig met het bemiddelen bij het aankopen en verkopen van beleggingen in direct vastgoed in met name het Noordelijke deel van Nederland. Zowel voor grote als kleine investeerders is ons netwerk en de kennis iets om uw voordeel mee te doen.

Meer informatie
Ondersteuning bij uw verkoop?Wilt u weten wat de waarde en de mogelijkheden zijn met betrekking tot verhuur of verkoop van uw pand?Contact