Taxatierapport

De redenen om inzicht te krijgen in de waarde van uw pand zijn vaak zeer divers. Bijvoorbeeld voor een minnelijke waardering, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van de marktwaarde voor een eventuele verkoop. In elk geval geldt dat een goed taxatierapport de basis vormt voor een belangrijke stap.

Onderbouwing taxatierapport

Een helder en goed onderbouwd beeld van bedrijfs-onroerend goed zorgt ervoor dat er goed onderbouwde beslissingen genomen kunnen worden. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Taxatie richtlijnen

De taxaties worden uitgevoerd in het Taxatie Management Systeem (TMS), taxaties die gemaakt zijn met het TMS voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed© van het Taxatie Management Instituut (TMI). Dat houdt in dat de taxatie daarmee voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard in de markt én onderbouwd is.

NRVT richtlijnen

De rapporten opgesteld volgens de richtlijnen van het NRVT. Hierdoor is de basis van elke beslissing omtrent het onroerend goed op een juiste manier onderbouwd!

Wij helpen u graag met het taxeren van uw pand.