Huur- of koopovereenkomst

Het sluiten van een huur- of koopovereenkomst betekent vaak een verbintenis voor een langere termijn. Het is dus ook belangrijk dat u zeker weet dat u hier voor 100% achter staat en dat de overeenkomst op een juiste / marktconforme wijze voor u wordt opgemaakt!

Het is altijd raadzaam om u te laten bijstaan door een onafhankelijke makelaar bij het aangaan van een huur – of koopovereenkomst!

Marktconforme prijs

Vragen zoals wat is een marktconforme prijs? Hoe weet u of u de juiste prijs hebt geboden? Bent u bekend met alle juridische en fiscale aspecten die bij een koop of huur transactie komen kijken? Allemaal onderdelen die van groot belang zijn voor de totstandkoming van een overeenkomst! Daar waar al deze onderdelen op een juiste manier worden ingezet verdient een makelaar zich zelf terug en levert u geld op!

Marktwaarde

De redenen om inzicht te krijgen in de Marktwaarde van uw pand zijn vaak zeer divers. Bijvoorbeeld voor een vaststellingsovereenkomst met de fiscus (voorheen minnelijke waardering), het verkrijgen van een financiering of het bepalen van de marktwaarde voor een eventuele verkoop of bedrijfsoverdracht. In elk geval geldt dat een goed taxatierapport de basis vormt voor een belangrijke stap.

Doordat wij aangesloten zijn bij Stichting Vastgoed Cert., en de lokale markt zeer goed kennen, zijn wij in staat om een goed onderbouwd rapport van elk type Bedrijfsmatig vastgoed te maken. Zodat de basis voor een belangrijke stap goed onderbouwd is.

De juiste prijs

Hoe bepaal je de juiste prijs en wat is het effect op de prijs als je vastgoed te hoog of te laag in de markt zet. Hoe weet je of je de juiste koper hebt gevonden? Wat zijn alle juridische en fiscale aspecten die bij een verkoop of verhuur transactie komen kijken. Welke mogelijkheden zijn er m.b.t. onderverhuur, in de plaatsstelling, sale & lease back en welke marketingkanalen en marktkennis zijn er nodig om de juiste koper of huurder te vinden.

Dit zijn aspecten waar Dijkstra Bedrijfsmakelaardij dag in dag uit mee bezig is en meer dan 75 jaar ervaring in heeft! Door de juiste strategie te volgen is de kans van slagen en het behalen van een positief resultaat het grootst.