Vastgoedeigenaar

Marktwaarde

De redenen om inzicht te krijgen in de marktwaarde van uw pand zijn vaak zeer divers. Bijvoorbeeld voor een minnelijke waardering, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van de marktwaarde voor een eventuele verkoop. In elk geval geldt dat een goed taxatierapport de basis vormt voor een belangrijke stap.

Stichting Vastgoed Cert.

Doordat wij aangesloten zijn bij Stichting Vastgoed Cert., en de lokale markt zeer goed kennen, zijn wij in staat om een goed onderbouwd rapport van elk type Bedrijfsmatig vastgoed te maken. Zodat de basis voor een belangrijke stap goed onderbouwd is.

Aspecten van de verkoop

Hoe bepaalt u de juiste prijs en wat is het effect op de prijs als u vastgoed te hoog of te laag in de markt zet. Hoe weet u of u de juiste koper hebt gevonden? Wat zijn alle juridische en fiscale aspecten die bij een verkoop of verhuur transactie komen kijken en welke marketingkanalen en marktkennis zijn er nodig om de juiste koper of huurder te vinden. Dit zijn aspecten waar Dijkstra Bedrijfsmakelaardij dag in dag uit mee bezig is en meer dan 75 jaar ervaring in heeft! Door de juiste strategie te volgen is de kans van slagen en het behalen van een positief resultaat het grootst.