Noorderbuurt 17, DRACHTEN

Omschrijving

Winkelruimte te huur in hartje centrum aan de Noorderbuurt van Drachten!

Deze winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van maar liefst 218 m². Daarnaast beschikt het object over een magazijn met toilet, pantry/kantine en een kantoorvertrek van totaal ca. 44,5 m² aan de achterzijde van het pand. Hier bevindt zich eveneens de personeelstoegang en ruimte op te laden en te lossen.

Het geheel is gebouwd in 2013 en heeft een representatieve uitstraling. De winkel beschikt over een glazen pui met vide. Mede door deze vide bij de entree, biedt de moderne pui extra lichtinval.

Ligging:
Gelegen in het centrum van Drachten op een drukke locatie aan de Noorderbuurt, direct naast oa. ICI Paris XL en de Vodafone en nabij o.a. Bakker Bart, de Zuivelhoeve, Intertoys en Kruidvat. Drachten is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland en is na Leeuwarden de grootste plaats van de provincie. Naast plaatselijke ondernemers zijn er in het centrum ook grote retailers gevestigd o.a. H&M, The Sting, Mango, Hema, C&A en Media Markt. Het object is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Ook zijn de afstanden in het centrum goed lopend af te leggen. Parkeergelegenheid is er volop aanwezig in de nabije omgeving. Uitvalswegen naar Groningen, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Bestemming:
De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel en dienstverlening;
b. bedrijfsactiviteiten, die zijn genoemd onder de categorieën 1 en 2, met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en vuurwerkbedrijven;
c. horecabedrijven categorie 1;

Huurprijs: € 5.750,-- excl. btw per maand

Bezichtiging en informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business
www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl

Kenmerken

Objectnaam
Noorderbuurt 17
Bouwtype
bestaande bouw
Stad
DRACHTEN
Gebied
Wijk 00 Drachten
Straatnaam
Noorderbuurt
Huisnummer
17
Postcode
9203AK
Huur prijs
€5.750,- per maand
Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2013

Locatie

Plattegrond

Begane grond
Download document